17 апр. 2019 г., 11:13

Няма заглавие/работна 

Музыка » Рок, Блюз
481 0 6
00:00
05:10

© Иван Неделчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря,Симо!Припокрива се твоето мнение с моето,а и на Бойко.Компресирахме баса и сега фигурите се чуват,оправихме и касата,вдигнахме малко бек вокалите и сложихме малко китарни отсвири в края на парчето.Днес ще го качим в тубата.
  • Супер!!! Направи ми деня хубав още от сутринта! Много ми харесва песента! Чувството,което предизвиква в мен е подобно на това, което усещам като слушам албума на Ковърдейл и Пейдж. Понеже търсиш мнение, ще кажа какво бих бутнал още ако миксирам аз. Бих прибрал леко назад основния вокал и бих го компресирал още малко. Касата иска още малко ниски и леко трябва да излезе напред ( соло барабанчето стърчи спрямо нея ). И последното нещо, с което бих се заиграл е бас китарата. Като звук е добре да се детайлизира още. Малко ми липсва като присъствие в парчето и макар,че съм басист, ако трябва да го вадя парчето от този запис, ще се затрудня, тъй като не чувам много какво свири. Още веднъж искам да кажа,че парчето е страхотно и му желая много,много успехи!!! Супер е,че не спирате да творите и радвате хората с такива прекрасни неща!
  • Благодаря,че се отбихте!Още при записа исках да го огранича това вибрато като забързаме темпото,за да няма време за разпяване,но се изгуби соса на блусарията.Винаги има кусур,още като излезеш от студиото и знаеш,че може и по-добре,аз затова и се допитвам тук.
  • Направо го помпайте , и го пускай. Е за малко да забравя да отбележа с петица. Успех !
  • Всичко ми хареса , освен вибратото на вокала. На места е прекалено.
  • Стига бе! Знаеш ли колко е гадно да искаш да намериш кусур и да няма за какво да се хванеш?! Поне да разбирах английски да се поровя в лексика, фонетика и т.н. Ама много, много добро! Това е моята музика. Търся ефектни думи да изразя възхищението си, но... Върховно!
Предложения
: ??:??