8 янв. 2019 г., 9:53

Обикновено 

971 10 16

© Наско Христов Все права защищены

Комментарии

Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
 • rocksky (Наско Христов)
  Благодаря ви!И тримата сте много добри и е удоволствие да се слушат нещата ви!
 • me6 (Бойко Иванов)
  Аз знам кой е. Много хубаво клипче , както се казва направо от кухнята. Оскар може да не вземе , ама за годишните награди за българска музика си е претендент. Браво !
 • margen (Мартин Генчев)
  Браво Наско! Много е хубав клипа и песента!
 • rocksky (Наско Христов)
  Тук може да се види клипа
  https://www.youtube.com/watch?v=fm0uuwbmZyE&list=RDMMfm0uuwbmZyE&start_radio=1&fbclid=IwAR0ShhbDYxVu9wKRyHYmjXAYp_5oXyu4d7feC2TqRrIuRCbjDCr5v2dKxG4
 • rocksky (Наско Христов)
  Благодаря за коментарите Анто!За някои неща съм съгласен,други трябва да се обяснят.За текста-това е стихотворение,което не е писано с цел да се прави песен.Просто ми хареса много.В него с няколко изречения е казано много.Който има желание ще разбереЗа силата на записа сигурно си прав,но надявам се критиците в сайта да не слушат на телефонА на човека с 2-та ще кажа,че изобщо не ме интересуват оценките.За мене е важно това,че все по-рядко намираме време за приятелите,а без тях сме самиЖивота не се измерва с двойки и петици
 • meteor (Perpetuum Mobile)
  Още малко мнения (защото никога не съм безразличен към музиката на Наско...) .............. Записът като цяло е тих. При прослушване слушателят, а и песента само губят от това. Световните тенденции в това отношение говорят за категоричното напомпване - вдигане на общото ниво (сила) на звука - за да може слушателят да си увеличи силата на слушане колкото желае). Това разбира се си има и недостатъци - възможно е баланса да се наруши - но там е и майсторството на мастерирането - да се намери компромиса между финия баланс и общата сила на звука. Кой ли вече слуша на тонколони и подобни уредби както в миналото - където имаше отделен усилвател и лесно можеше звука да се увеличи до дупка. Сега - лаптопи , че и телефони - трудно е да се постигне мощ с тях. ................................ Още за текстовете - при пеене и запис - безкрайното повторение на звуците щ с ч - звучи кофти и дори и при Марая Кери тонрежисьорите са безсилни да ги коригират
 • meteor (Perpetuum Mobile)
  "Ще забрави за мрака нощта"??? Дори и като метафора не върви. Не става тъмнината да забравя своята същност. Доста противоречив гаф в иначе приемливия текст за музикално произведение. "ОБИКНОВЕНО"??? Ами... необикновеното започва от -1.08!!! Таланта на Наско избуява в този пасаж!!! Китарно соло за милиони... Не само технически, но и идейно. Пеенето: Много добро - само би ми се искало на рефрена да се вдигне топката, да има повечко нагряване. Клавирните партии: блестящо и интелигентно реализирани . Като цяло песента ми допадна - изслушах я 2 пъти - което за моето ухо - преситено от музика - не е малко. Желая още по-добри постижения. Поздрави!
 • rocksky (Наско Христов)
  Благодаря ти Марто!
 • margen (Мартин Генчев)
  Браво и от мен Наско! И на всички участвали в проекта! Нямате грешка
 • rocksky (Наско Христов)
  Благодаря Бойко!Радвам се на оценката ти,защото знаеш,че е важна за нас.За разлика от повечето колеги,аз предпочитам музика по текст.Рада има удивителната дарба да пише така,че всеки може да се разпознае,или да е преживял нещо такова.С една дума-нещата от живота.Да,без приятели сме "страшно сами"...Ценно е Румен и Ясен да са ми приятели!Ти също!
 • me6 (Бойко Иванов)
  На Наско , като се почне от музиката та се стигне до текста. Всичко е стойностно. Да има още много такива песни.
 • Жулли (Юлия Димитрова)
  Браво!
 • radiola (Рада Димова)
  Благодаря ви, момчета! И на всички, които са чули!
 • rocksky (Наско Христов)
  Благодаря от името на всички за хубавите думи!Приятелството е нещо,за което си заслужава да се пее.А дали сме се справили,нека другите кажат.
 • Ranrozar (Стойчо Станев)
  Харесва ми!
  Обикновено самотата болезнено търси съпричастие и споделянето е нейният кратък празник!
 • Синьо.цвете (Мая Нарлиева)
  Браво на момчетата!!! Съживили сте един от силните текстове на Радчето. Страхотна песен сте направили, Насе! Поздравления за целия екип!

© 2003-2019, Георги Колев. Все права защищены. Произведения являются собственностью их авторов.