По лицето ми надраска любовта
приличаш ми на всичките художници,
които с четката ловят деня,
а моето платно - със ножици.
И на всички музиканти ми приличаш,
неуспели с ноти да ме начертаят,
на пианото да ги прострат и лично
да ме изсвирят във мелодия до края.
© Радост Вълчева Все права защищены