19 дек. 2005 г., 21:14

* * * 

  Поэзия
628 1 1

Винаги си бил обичан

и дано завинаги да е така!

Да не страдаш никога за никой,

както аз за теб сега.

Да не чувстваш ти какво е мъка,

болка да не знаеш ти…

Нека си щастлив, а не излъган,

както вечно аз преди.

Плачех, молех се, ридаех,

но не чу ти моя зов..

С друга някъде потърси,

истинската си любов.

Не я намери, но не страда много

бе повече тъгата в мен,

защото моето сърце нещастно

бе попаднало във твоя плен!

Ти лъжеше..аз бях наивна,

повярвах и сега боли…

Дано не страдаш никога за никой

и дано така не те боли!!

© Аззз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хубаво е,но опитай"бе попаднало във твоя плен"...така няма да се губи ритъма!
Предложения
: ??:??