Помолих слънцето да ти каже "Обичам те",
помолих вятърът да ти каже, че чакам те,
помолих звездите да светят във нощите
и птици да пеят на съмване.
Очите ми плачат за тебе и търсят те,
сърцето не спира да пита ще те намери ли,
искам отново нощите -страстните,
върни ми завинаги зората на ласките.
© Румяна Михалева Все права защищены