2 сент. 2006 г., 11:28

* * * 

  Поэзия
541 0 2

Колко ми липсва ласката лятна
нежния допир на груб непознат,
плаха целувка, страстта необятна
оня порив и грешен, и свят...

Колко ми липсват думите тежки,
фалшивите клетви за вечна любов
беглите погледи, длани човешки,
топлите устни, летния зов…

Колко ми липсваш… да, ти…
с твоето вечно мълчание,
с погледа дето шепти
кротко любовно послание.

И твоите грешки, знам, ще прости
моята обич, мойто страдание…

© Борислава Илиева Зашева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??