10 дек. 2007 г., 09:37

* * * 

  Поэзия
619 0 3

Кажи сега какво ми стори,

кажи защо ще ме раниш?...

Дали така ще се пребориш

с това, от което така се боиш?

 

Кажи сега във тая зима

ти как ще сгрееш ледна длан

и как сърце, в което има

само мраз и болка, ще намериш блян?

 

Кажи сега защо се вричаш

ти още, сляп от любовта,

че винаги ще ме обичаш

в щастие и мъка, в мрак и в светлина?

 

Кажи сега защо се бориш

ти с мойта вечна самота,

щом нищо не можеш да сториш,

за да вярвам аз във теб и в любовта...

 

© Борислава Илиева Зашева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??