4 июн. 2006 г., 00:13

* * * 

  Поэзия
759 0 0
"От днес ти за мене си мъртъв"-
всеки ден го изричам нали?
Всеки ден себе си лъжа
и пак все тебе обичам, боли!
Изгаряща болка в сърцето тежи,
дали ме обичаш, кажи, не мълчи,
така се измъчвам като не знам,
а ти пак се правиш на глух и на ням!
Дума не казваш,как да разбера,
какво е в сърцето ти, за мен ли жадува?
То като моето ли е? От любов ли изгаря?
Любов ли изпитва, а то все мълчи!
С мълчанието твое не мога да живея,
на парчета разбива се моя живот,
как да продължавам да се смея
като вътрешно умирам без твоята любов!

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??