28 мая 2007 г., 12:01

* * * 

  Поэзия
982 0 12
 

Искам толкова смелост и дързост,

колкото

онзи мъничък

стрък детелина,

който тежки циментови плочи

не можаха да спрат,

в крехък устрем

лъч слънце потърсил,

в тротоарната сива картина ...

Само толкова искам

от деня...

© Дидислава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??