8 авг. 2006 г., 11:04

* * * 

  Поэзия
574 0 1


Навън вали...
                   В очите ми вали...
                                В душата ми вали...

                             Тялото ми е като огромен
                                                     язовир -
                        прелее ли от многото паднали
                                               обиди и тъги,
        става наводнение.

                           Дигите в очите ми се късат,
                                 преливниците не могат
                                                да удържат водата
                   и тогава...

Тогава просто плача!

© НЯКОЯ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??