8.08.2006 г., 11:04 ч.

* * * 

  Поезия
583 0 1


Навън вали...
                   В очите ми вали...
                                В душата ми вали...

                             Тялото ми е като огромен
                                                     язовир -
                        прелее ли от многото паднали
                                               обиди и тъги,
        става наводнение.

                           Дигите в очите ми се късат,
                                 преливниците не могат
                                                да удържат водата
                   и тогава...

Тогава просто плача!

© НЯКОЯ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??