17 сент. 2006 г., 00:16

* * * 

  Поэзия
822 0 3
Студено е... и мрачно, тихо, не си до мен, не зная, ще се справя ли без тебе... силно, до себе си те аз желая. Нуждая се от теб... с целувка, да стоплиш моето сърце... ...и една единствена милувка... ...не мога иначе... чуй - душата те зове... До болка вече сърцето ми тупти... ...кървави сълзи за тебе роня... ...не разбираш ли, кажи ми, не мълчи: дали ще спра за обич да те моля?

© П Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??