5 дек. 2006 г., 17:10

* * * 

  Поэзия
510 0 8
Разпиля се търпението в очакване. Мълчание се възцари, призрачно бездумие, примесени със отчаяние, несигурност, носят аромат на дъжд - трепетно неочакване. Взриви се спокойствието изведнъж и трескаво съмнение гризе душата ми отвътре, чувствам се отново на ръба... Но как ли чувствата объркани да унищожа????

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??