Dec 5, 2006, 5:10 PM

* * * 

  Poetry
508 0 8
Разпиля се търпението в очакване. Мълчание се възцари, призрачно бездумие, примесени със отчаяние, несигурност, носят аромат на дъжд - трепетно неочакване. Взриви се спокойствието изведнъж и трескаво съмнение гризе душата ми отвътре, чувствам се отново на ръба... Но как ли чувствата объркани да унищожа????

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??