28 июл. 2006 г., 15:21

*** 

  Поэзия
1064 0 11
По пясъка обичам да танцувам,
прегръщана от лунните лъчи...
Вълните морски жадно да целувам
и да ги топля със сълзи...
Сълзи - от щастие или заблуда,
да влея в тях и да шептя...
С морето да се гоня до полуда,
а после тихичко да се предам...
И тъй, смирена, утрото да спра,
да го прегърна и да зная,
че тази нощ не бях сама,
че тази нощ танцувах със безкрая...

© Виржиния Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??