28.07.2006 г., 15:21 ч.

*** 

  Поезия
1058 0 11
По пясъка обичам да танцувам,
прегръщана от лунните лъчи...
Вълните морски жадно да целувам
и да ги топля със сълзи...
Сълзи - от щастие или заблуда,
да влея в тях и да шептя...
С морето да се гоня до полуда,
а после тихичко да се предам...
И тъй, смирена, утрото да спра,
да го прегърна и да зная,
че тази нощ не бях сама,
че тази нощ танцувах със безкрая...

© Виржиния Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??