7 авг. 2006 г., 16:40

* * * 

  Поэзия
654 0 2

В съня ти неспокоен

ще идвам всяка вечер.

Затвори очи и чакай –

Аз пак ще дойда тази нощ.

В съня ти неспокоен

всичко  ще ти кажа,

така както искаш ти,

така както чувстваш ти…

Ще бъдеш ли щастлив в съня си?

Когато идвам  всяка вечер?

Не искаш ли когато се събудиш

Да бъда пак до теб,

Както и в съня,

Завинаги, за цял живот...

© Кристина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??