1 февр. 2009 г., 23:22

* * * 

  Поэзия
670 0 0

Полет!

После миг,

изпълнен със надежда!

Целувка!

Следва нощ!

Животът се събужда!

 

Нощ!

Прекрасен стих!

Потъвам във страстта му!

И следва полет!

Само миг,

До следващата среща!

© Ваня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??