5 апр. 2007 г., 12:45

*** 

  Поэзия
668 0 7

ЖАДУВАНА, РАЗТЪРСВАЩА ИСКРА 
ВЗРИВИ ДУШАТА МИ ОТНОВО. 
ПОРОЧНА ИЛИ СВЯТА СЪМ СЕГА? 
НЕ ГОВОРИ - ДО ТЕБ СЪМ И СЪМ ГОЛА.
ЦЕЛУВАЙ МЕ, ДОКОСВАЙ МЕ, ИЗГАРЯМ...
ВЪВ ВСЯКА МОЯ ФИБРА СИ ЛЮБОВ. 
С ТРЕПЕРЕЩ ГЛАС ''ОБИЧАМ ТЕ'' ПОВТАРЯМ,
А ТИ НА ВСИЧКО СИ ГОТОВ.

© Яна Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??