27 июн. 2007 г., 23:20

* * * 

  Поэзия
815 0 1
Видях те и ти ме видя.
Не можех да чувствам нищо,
а и нямах причина да го правя.
Ти стоеше там,
увил ръце около тялото й
и впил устни в нейните.
Изглеждахте много щастливи,
а вътре в мен
всяка една частица
от разбитото ми сърце
се пропива със завист към нея!

© Йонка Сърбова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??