16 нояб. 2006 г., 16:53

* * * 

  Поэзия
650 0 1
        Съдбата ми подсказва,че точно ти си за мене роден-
        това го разбрах още в първия ден,
        когато с тебе се видяхме
        и,че много си приличаме разбрахме!
        Ти запали пламъче,което
        ме изгаря цялата,прониква надълбоко във сърцето
        и много скоро в буен огън то ще се превърне,
        и в диви пламъци на страст двама с теб ще ни обгърне!
        Още щом те зърнах краката ми се подкосиха
        и хиляди звънчета във мене забиха
        сърцето ми лудо взе да прескача
        и моите очи търсиха твоите в здрача!
        С очи погледнем ли се погледите ни се преплитат
        и като в паяжина сърцата ни се оплитат,
        но нас това не ни притеснява,
        защото ярката звезда на любовта за нас сега е изгряла!!

© Десислава Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Носи много закачливост, свобода и цветност
    Веселичко е, но не е особено сериозно
Предложения
: ??:??