30 дек. 2006 г., 16:41

* * * 

  Поэзия
569 0 2
Тази любов е безмислена на думи -
тя се нуждае от действия, дела!
Тя не може да пребъде помежду ни,
ако ние не пожелаем това.

А само се отбягваме по ъглите във къщи -
ти от мене бягаш, както и аз от теб,
но навън сме заедно - но само за пред другите,
а вкъщи най-чужди сме за себе си!
30.12.2006г.

© Малина Ванкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??