26 сент. 2006 г., 16:14

*** 

  Поэзия
604 0 2

Откъсва се от клона птица и политва,
и развълнуват пак крилете й небето.
И нежна песен като майчина молитва,
разлива трели над гнездото й, където

надигат с трепет рошави главици
и търсят топлината на крилото
две мили рожби - палави дечица,
и вливат смисъл в простотата на гнездото.

© Румяна Славкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??