26.09.2006 г., 16:14 ч.

*** 

  Поезия
608 0 2

Откъсва се от клона птица и политва,
и развълнуват пак крилете й небето.
И нежна песен като майчина молитва,
разлива трели над гнездото й, където

надигат с трепет рошави главици
и търсят топлината на крилото
две мили рожби - палави дечица,
и вливат смисъл в простотата на гнездото.

© Румяна Славкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??