15 нояб. 2006 г., 00:10

* * * 

  Поэзия
526 0 1
 

П Р Е Д И З Б О Р Н О

=================== =================

=================

В люлка пьстра се люлее,

целият ни мил народ,

нито таче,ни милее

нито песнички си пее.

ЕХ,МА ЩО ДА ПЕЕ,

Кат'си има кой да го люлее?!...






С цвета на демагонията;


© Стамо Илиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Залюляло те е и тебе някакво чувство, "МА" не съм убедена дали е патриотизъм...
Предложения
: ??:??