П Р Е Д И З Б О Р Н О
=================== =================
=================
В люлка пьстра се люлее,
целият ни мил народ,
нито таче,ни милее
нито песнички си пее.
ЕХ,МА ЩО ДА ПЕЕ,
Кат'си има кой да го люлее?!...
С цвета на демагонията;
© Стамо Илиев Todos los derechos reservados