19 нояб. 2006 г., 22:50

* * * 

  Поэзия
712 0 3
Понякога ще те обичам като дъжд -
бездънна,
призрачна,
творяща...
Понякога ще те обичам като гръм -
необяснима,
кратка
и рушаща...
Понякога ще те побирам в крясък.
Понякога ще те разливам в тишината.
Ще те обичам -
да си станал буря,
да си стопен във слънцето
или в мъглата...
Пресякла своето безволие -
ще идвам и ще си отивам -
с нескромно девствените спомени...
Блестяща с тъмното си име...

© Мариана Папазикова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??