3 дек. 2006 г., 21:24

* * * 

  Поэзия
632 0 4
Сушата поглъща пръстите.
Куха е всяка частица от пясъка.
Прилепи дебнат огнищата,
а ние спим спокойно.
Пеперудите са недоверчиви
и изплитат сънищата.
Изплитат ръцете ни
и полумесеците.
Сакатите ни близости
препускат като безгърби камили.
Без попътни ветрове.
Все едно
разплели косите си
БЛУДНИЦИ...

© Мариана Папазикова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??