3 dic 2006, 21:24

* * * 

  Poesía
630 0 4
Сушата поглъща пръстите.
Куха е всяка частица от пясъка.
Прилепи дебнат огнищата,
а ние спим спокойно.
Пеперудите са недоверчиви
и изплитат сънищата.
Изплитат ръцете ни
и полумесеците.
Сакатите ни близости
препускат като безгърби камили.
Без попътни ветрове.
Все едно
разплели косите си
БЛУДНИЦИ...

© Мариана Папазикова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??