31 янв. 2007 г., 18:12

*** 

  Поэзия
567 0 0
Обичаш ме? За теб била съм всичко?
... ХаХаХа... я се смейте на смешката...
Поглеждаш ме и си осъзнаваш грешката...
Когато обичаш трябва на всичко да си готов...
Реални ли са чувствата ти?...
и Любов ли е тази твойта любов?...

© Яница Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??