16 апр. 2007 г., 16:49

* * * 

  Поэзия
505 0 1
Искам да усетя нежността.
Искам да почуствам любовта,
а не да се питам какво е това
и защо има щастие по света?

Сляпа съм аз  за тези неща
и докога ще е така.
Дали ще намеря нявга човека,
който има моята съдба?

Дали само в приказките съществува
                            любовтта,
или я има и в действителността.

Върви ли нежността ръка за ръка
                         с любовта?

Ах! Дали ще го опитам някога това
  с тази моя проклета и орисана
                 съдба!

© Мария Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??