4 дек. 2012 г., 20:08

* * * 

  Поэзия
326 0 0

Изтъкана съм от противоречие...!
усмихната, а всъщност тъжна,
цигара незапалена, а може би до половина изгоряла,
неизплакани сълзи, а може би вечер
скришом по възглавницата падат.
Изтъкана съм от противоречие-
билет за автобуса купих, но не го дочаках,
тръгнах на някъде сама, накъде ли?- не зная, нанякъде...
а може би обърках пътя?
Сърце изстрадало, а иска още да си вземе-
болка ли, любов ли...
Уви, не зная...
Едно противоречие ми пречи това да разбера!!

© Елена павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??