6 дек. 2012 г., 14:09

* * * 

  Поэзия » Любовная
397 0 0

Бъди каквато аз не успях да съм!
Бъди:
и майка,
и сестра ,
и жена му бъди.
Бъди усмивката в очите му -
недей се страхува.
Бъди любовта в живота му -
аз не успях любов да му дам.
Вместо нея сълзи му донесох. 

Бъди веселият вик на нашите неродени деца-
в утробата си с любов ги носи.
Създай му уюта в дома.
Опора бъди му, щом уморен се прибира.
Но никога недей го съди,
че нощем с мисълта за мен той ще заспива.

© Елена павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??