Не! Не се вричай
"Обичам те" -
отдавна разбрах,
че без думите може.
Разбрах, че тя, любовта,
ден след ден се живее
ръка за ръка,
кожа до кожа,
гръб до гръб,
рамо до рамо,
очи във очи
и буква по буква.
Просто е, ето така:
О - като "Остани".
Б - като Болка от щастие.
И - като Истина, която боли.
Ч - като Чест, която чиста се пази.
А - като Амброзия, която пиеш от нечие тяло.
М - като Майчина длан на горещо челО.
Аз знам, че това е обичане.
Другото е хубаво кино
и празно изричане.
© Юлияна Все права защищены
Другото е игра на думи в лъжлива пиеса!