26 мая 2009 г., 20:36

^^^ 

  Поэзия
458 0 0

Знаех, че никога няма

да си до мен...

И това ме убиваше...

Мислех само и единствено за теб...

и сега все още

си в главата ми...

Липсваш ми. .Липсва ми твоята

топла усмивка...

Липсват ми твоите красиви кафяви очи...

Обичам те...

Не спирам да мисля за теб...

Моля те, дай ми шанс...

Моля те...

© Наталия Благоева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??