5 апр. 2007 г., 15:44

* * * 

  Поэзия
491 0 6
Крещя към небето от ужас:
Недей, не тази душа!
Аз имам нужда от нея!
Боже, не точно сега!
Малко време и може да свикна,
не искам да вярвам в това,
че няма да виждам усмивка,
да докосвам топла ръка.
Егоист съм - зная добре.
Боли ме от болката нейна,
но тя е в мойто сърце!
Боже, майка ми не вземай!

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??