20 июн. 2007 г., 00:04

* * * 

  Поэзия
422 0 2
Тъгата днес ме цапардоса
със спомена за теб.
За обичта изпросена
и болката от нея.
Дъждът, изливащ се в душата,
удави онова дете,
което бягаше с дъгата
и смееше се от сърце.
Светът в безмълвие замръкна,
съзрял пречупени криле.
Сълзи в очите ми пресъхнали...
Задръж ги.
За миналото нямам време.

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??