13 мая 2007 г., 17:20

* * * 

  Поэзия » Любовная
802 0 0

Как да те забравя,
като много те желая?
Позволи да те обичам
и любов да те наричам.
Мой бъди в нощта
и до мен буди се сутринта.
Гушнати един във друг ще спим
и в сънищата ще летим.
Хванати за ръка,
ще обиколим света.
Остани до край със мен,
не ме оставяй в този ден.

© КриСинКа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??