15 окт. 2004 г., 23:21

* * * 

  Поэзия
1130 0 4

ВЕЧНО ТВОЯ
През сухата пустиня,
през страмна планина,
брез ледове и бурии
след тебе ще вървя.


Какво са дни ,години  -
прашец от вечността-
сърцето ми е твое
дори и в смъртта!!!!                                             

© Мария Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??