19 дек. 2004 г., 12:11

* * * 

  Поэзия
1016 0 0
Като ония гълъби,
пресекли пътя ми
през каменен площад,
до замръзналия
водопад на думите…
Дръзките торпили на очите ти
пронизват
мъгливите портали
на недоизречените мисли
и ме повличат
към нови светове.
И точно
като ония гълъби,
взривявам се
на фойерверки от крила
и бяла жажда.
И чупя пясъчния си часовник.

© Събка Митева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??