9 мар. 2006 г., 22:01

* * * 

  Поэзия
602 0 1

няма значение
че не усещаш граховото зърно
не го търси
от практичност го посадих в градината
виждаш ли онова зелено стебло,
което свинята дояжда

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??