9.03.2006 г., 22:01 ч.

* * * 

  Поезия
596 0 1

няма значение
че не усещаш граховото зърно
не го търси
от практичност го посадих в градината
виждаш ли онова зелено стебло,
което свинята дояжда

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??