23 мар. 2005 г., 00:16

* * * 

  Поэзия
865 0 0

                   Пак вали и студено е навън, а в душата ми е мрак.
                   Питам се сега, как на сърцето си да кажа, че с него Ти се подигра!
                   Кажи ми как да отговоря, моля те, кажи ми!
                   Нощ и ден за тебе пита, нощ и ден тебе чака!
                   Пак вали и по улицата аз вървя, а тъгата от очите ми не слиза...
                   Добре, че вали, капките дъждовни сълзите ми да скриват!
                   Как да те върна не зная, но и не желая. Ти сърцето ми излъга, с мен се подигра!!!
                   Но знай, че ще страдаш, както страдах аз и ще плачеш дори и повече от мен!
                   И даже вече знам какво на сърцето си да отговоря!
                   Ще му кажа - нека знай, че ти остави го само да плаче и сълзи за теб горчиви да пролива,
                   но нека също помни, че всяка дума и лъжа голяма ще ти върна!!!

© Галина Драганова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??