8 июл. 2009 г., 21:27

*** *** *** 

  Поэзия » Любовная
575 0 1



Последен опит си давам,

последен шанс;

последно сбогом изписвам,

а после съм в транс. 

Тялом съм тук, но

духом ме няма -

избягвам с усмивка

живота измамен.

Няма да плача за своето минало;

за розово бъдеще няма да копнея.

Аз имах своите мигове,
сега на теб ти казвам да живееш!

© Александра Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Сетих се един виц, но едва ли ще е уместен. Може да нарани някого, то тук падат жертви от нищо вече.
Предложения
: ??:??