21 янв. 2006 г., 14:09

... 

  Поэзия
717 0 0
Човекът в океаните трепти-
за собствения си е сляп навярно,
а ближния е локва може би:
ръждата му, когато ни разяжда.
Човекът е слепец за свойте дни,
мечтите си налучква и намира
душата си самотна да мълчи,
в житейската измислица на пира.

© Милена Филипова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??