2 июл. 2005 г., 21:23

* * * 

  Поэзия
921 0 0

Протегната ръка за помощ,
не отблъсквай с безразличие.
Не обръщай гръб
на страдаща душа.
Не бърши сълза от прилчие,
ако не капва 
в твоята душа.
Човек да си,
човекът пак греши,
като ангелите  бъди.
Лети с крилата на мечтите,
щом чуеш зов
отзови се със любов.

© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??