25 июл. 2013 г., 13:48

* * * 

  Поэзия
517 0 3

Ти казваш - човешките ръце не крият нищо,

художникът е длъжен като издайници да ги рисува.

Поглеждам скришом твоите пръсти -

от биотокове кръвта пулсира.

Човешките ръце не крият нищо.

© Мая Тинчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??