- Толкова наивно е да обичаш...
- Тогава днес на наивността си се вричам!
- Толкова мъчно е да обичаш...
- Тогава нека на мъки вековни без край да се обричам!
- Толкова глупаво е да обичаш...
- Тогава нека моята уста най-глупавите думи да изрича!
- Толкова ще страдаш и ще плачеш, и ще мразиш себе си, ако обичаш...
- Тогава нека от очите ми сълзи на болка и гняв да потичат!
- Толкова лесно е да обичаш...
- Лесно е само, когато обичаш!
© Илияна Брайкова Все права защищены