14.06.2009 г., 19:54 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
500 0 0

- Толкова наивно е да обичаш...

 

- Тогава днес на наивността си се вричам!

 

- Толкова мъчно е да обичаш...

 

- Тогава нека на мъки вековни без край да се обричам!

 

- Толкова глупаво е да обичаш...

 

- Тогава нека моята уста най-глупавите думи да изрича!

 

- Толкова ще страдаш и ще плачеш, и ще мразиш себе си, ако обичаш...

 

- Тогава нека от очите ми сълзи на болка и гняв да потичат!

 

- Толкова лесно е да обичаш...

 

- Лесно е само, когато обичаш!

© Илияна Брайкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??