(посветено)
Когато тъмнина се спусне и студ обземе моята душа,
когато слабостта протегне тънки пръсти
и се вкопчи безмилостно в уморената ми снага,
когато дъждовете в очите не спират да валят..
Аз към тебе отново поглеждам,
мое слънце, моя малка красива мечта,
моя топла прегръдка далечна,
мой фар, моя звездица в непрогледна тъма.
Изпивам дъха ти на глътки,
образ мил в телефонната слушалка.
Сърцето ми помни гласа ти,
изтръпнала ръката стиска кутийката малка.
И думите късам на срички,
и бягам от теб, и се връщам, по-студена,
по-жадна от всякога.
А как искам да ти кажа, да го изкрещя,
"Обичай ме, искам само това, искам само това!"
© Сиси Сиси Все права защищены